Помер режисер Марк Захаров

Помер режисер Марк Захаров

29 Вересня 2019
2632
29 Вересня 2019
10:24

Помер режисер Марк Захаров

2632
Відомий радянський та згодом російський режисер Марк Захаров помер 28 вересня. Йому було 85 років.
Помер режисер Марк Захаров
Помер режисер Марк Захаров

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Як пишуть ЗМІ, 20 серпня режисера госпіталізували до однієї з московських лікареньі із запаленням легенів. Через кілька тижнів Захарова виписали, проте одужати йому так і не вдалося.

Марк Захаров народився 13 жовтня 1933 року в Москві, в 1955 році закінчив акторський факультет Державного інституту театрального мистецтва. Після навчання він працював у Пермському обласному драматичному театрі, де поставив перший спектакль як режисер.

З 1973 року він був головним режисером театру імені Ленінського комсомолу, де поставив десятки вистав.

Також Марк Захаров знімав фільми. Серед найвідоміших:  «12 стільців», «Звичайне диво», «Той самий Мюнхгаузен», «Вбити дракона».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2632
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду