Сакен Аймурзаев шукає роботу

Сакен Аймурзаев шукає роботу

9 Серпня 2019
4292

Сакен Аймурзаев шукає роботу

4292
Ексвласкор радіостанції «Эхо Москвы» у Києві, колишній шеф-редактор «Радио Вести» та експродюсер каналу «Настоящее время» в Празі Сакен Аймурзаев 9 серпня повідомив, що шукає роботу.
Сакен Аймурзаев шукає роботу
Сакен Аймурзаев шукає роботу

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«З літа 2016 року я не працюю на "Эхо Москвы". З радіостанцією мене пов'язує багаторічна дружба і вдячність за 10 років плідної роботи. Після "Эхо" я їхав до Праги, але з редакцією каналу "Настоящее время", м'яко кажучи, любові не вийшло. На даний момент ніякої роботи в мене немає. Намагаюся знайти гідне заняття», – зазначив Сакен Аймурзаев.

За його словами, новина про створення бюро «Эхо Москвы» у Києві застала його в дорозі.

«Зараз я перебуваю далеко від України, займаюся суто особистими, сімейними справами і знати не знав, що опинюся частиною цієї новини і її бурхливого обговорення», – розповів він.

Раніше головний редактор російської радіостанції «Эхо Москвы» Олексій Венедиктов заявив, що запропонував очолити українське представництво Сакену Аймурзаєву. Пан Аймурзаєв у коментарі «Детектору медіа» сказав, що не чув про це.

Крім того, він розповів, що пан Венедиктов мав плани створити бюро в Києві ще до 2013 року.  

«Плани створити філію "Эхо" в Києві були в радіостанції до Майдану, вважай в минулому житті. В останні кілька місяців головний редактор станції Олексій Венедиктов, після довгої перерви, знову став приїжджати до Києва і поновив свої плани. На словах», – резюмував він.

Нагадаємо, головний редактор російської радіостанції «Эхо Москвы» Олексій Венедиктов розповів виданню «Страна.ua», що одна з цілей його приїзду до Києва - наміри відкрити представництво радіостанції в Києві. Він зазначив, що до українського бюро «Эха Москвы» входитиме радіостанція, сайт і сторінки в соцмережах. За його словами, проєкт запуститься за умови, що буде переглянутий закон про мовні квоти, тому що бюро планує створювати програми російською мовою.

За його словами, працювати в українському бюро зможуть як російські, так і українські журналісти. А очолити українське представництво він запропонував Сакену Аймурзаєву - колишньому шеф-редактору «Радио Вести», екс-власкору «Эха Москвы» в Києві. Водночас сам Сакен Аймурзаєв у коментарі «Детектору медіа» сказав, що не чув про це. А чутки про відкриття українського представництва «Эха Москвы», за його словами, поширювалися неодноразово.

Головний редактор «Эха Москвы» уточнив «Стране.ua», що планував відкрити бюро в Україні ще п'ять років тому, до Революції гідності. 

Контрольний пакет акцій ЗАТ «Эхо Москвы» належить «Газпром-Медиа Холдингу».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4292
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду