Віктор Вацко залишає канали «Футбол 1» і «Футбол 2»

Віктор Вацко залишає канали «Футбол 1» і «Футбол 2»

19 Липня 2019
5643

Віктор Вацко залишає канали «Футбол 1» і «Футбол 2»

5643
Футбольний коментатор і ведучий програми «Великий футбол» Віктор Вацко залишає телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2», що входить до холдингу «Медіа Група Україна».
Віктор Вацко залишає канали «Футбол 1» і «Футбол 2»
Віктор Вацко залишає канали «Футбол 1» і «Футбол 2»

Про це у фейсбуку повідомив директор спортивних каналів «Медіа Групи Україна» Олександр Денисов.

За словами пана Денисова, Віктор Вацко вирішив повністю зосередитися на власних проектах. Керівник каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» подякував спортивному журналісту за його внесок у розвиток каналів.

У Віктора Вацка є власний ютуб-канал «Вацко Live», створений у вересні 2017 року. Він має понад 68 тис. підписників і близько 6,5 млн переглядів.

Нагадаємо, що Віктор Вацко дебютував в ефірі телеканалу «Футбол» 13 серпня 2010 року і працював в ефірі до літа 2012 року. Із серпня 2012 року по липень 2013 року займав посаду віце-президента футбольного клубу «Карпати» (Львів). У серпні 2013 року повернувся на канали «Футбол» і «Футбол+» (згодом стали називатися «Футбол 1» і «Футбол 2»), де безперервно працював в ефірі до літа 2019 року.

Віктор Вацко – шестиразовий лауреат телевізійної премії «Телетріумф» у номінації «Спортивний коментатор» (2010, 2012, 2013,2015, 2016, 2018), має звання заслуженого журналіста України.

Фото: фейсбук Олександра Денисова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5643
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду