Севгіль Мусаєва повертається в «Українську правду»

Севгіль Мусаєва повертається в «Українську правду»

5 Червня 2019
4865

Севгіль Мусаєва повертається в «Українську правду»

4865
Севгіль Мусаєва, яка з 2018 року протягом півроку навчалася у Великій Британії та 10 місяців у США, повертається до роботи головним редактором видання «Українська правда».
Севгіль Мусаєва повертається в «Українську правду»
Севгіль Мусаєва повертається в «Українську правду»

Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».

«Так, я повертаюся в УП», – заначила журналістка у відповідь на запитання про її плани після закінчення Гарварду та чи повертається вона в УП.

Севгіль Мусаєва була стипендіаткою програми з журналістики фундації Nieman у Гарвардському університеті, де навчалася протягом 10 місяців у 2018-2019 роках. До того вона була стипендіатом Інституту Reuters і півроку навчалася у Великій Британії у 2018 році.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, Президент Володимир Зеленський пропонував головній редакторці «Української правди» Севгіль Мусаєвій стати його прес-секретаркою, коли тривав конкурс на цю посаду. Журналістка цю інформацію не підтвердила і не спростувала.

Фото: Facebook Севгіль Мусаєвої

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4865
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду