detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
22.05.2019 11:33
Яніна Соколова випустить автобіографічні фільм і книгу про онкохвору журналістку
Яніна Соколова випустить автобіографічні фільм і книгу про онкохвору журналістку
Телеведуча та акторка Яніна Соколова анонсувала запуск мультимедійного проекту «Я, Ніна» про онкохвору дівчину, заснованого на історії самої журналістки. Кошти на проект збирають краудфандингом.

Про це Яніна Соколова написала на своїй Фейсбук-сторінці, а згодом підтвердила інформацію «Детектору медіа» особисто.

Телеведуча розповіла, що сім місяців тому лікарі діагностували в неї рак. Також журналістка зазначила, що вже поборола цю хворобу. Вона попросила підтримати проект «Я, Ніна», місія якого – змінити ставлення соціуму до онкохворих та хворих на рак до самих себе.

Проект «Я, Ніна» включатиме автобіографічні фільм і книгу, а також кліп.

За сюжетом стрічки, молода успішна журналістка Ніна дізнається, що хвора на рак. Їй роблять операцію з видалення внутрішніх жіночих органів. Ніна намагається утримати статус-кво на роботі та вдома, але хвороба змушує змінюватись. Закоханість, виснажливі медичні процедури та інший ритм життя допомагають Ніні знайти глибший контакт із собою.

Головні ролі зіграють Яніна Соколова, Валерія Ходос та Валерій Харчишин

Ідея - Яніна Соколова, сценарій – Ольга Куровець, режисер - Володимир Харченко-Куликовський, продюсерка – Олеся Кореженевська, оператор – Сергій Михальчук, друга режисерка – Яніна Кучер, скрипт-доктор –  Володимир Громов

На сайті проекту вказано, що зйомки ключових епізодів заплановано на період 12-20 липня на Одеському міжнародному кінофестивалі. На препродакшн та перший тиждень зйомок стрічки необхідно 4 млн грн. 

Також буде знято кліп на пісню «Сьомий день» гурту «Друга ріка», яка стане саундтреком до фільму «Я, Ніна». 

У коментарі «Детектору медіа» Яніна Соколова розповіла, що її команда подавала проект на конкурс Українського культурного фонду, але він не пройшов технічний відбір через помилку одного з членів команди. Наразі проект «Я, Ніна» готується до пітчингів Держкіно та Одеського міжнародного кінофестивалю.

Фото: Фейсбук-сторінка Яніни Соколової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY