У Житомирі журналісти заявляють про напад у маршрутці

У Житомирі журналісти заявляють про напад у маршрутці

3 Квітня 2019
1689

У Житомирі журналісти заявляють про напад у маршрутці

1689
Журналісти «Житомир-Life» заявляють про те, що у Житомирі представник місцевого перевізника ПП «Шериф» напав на медійників і двічі намагався вибити камеру з рук оператора.
У Житомирі журналісти заявляють про напад у маршрутці
У Житомирі журналісти заявляють про напад у маршрутці

Про це йдеться на сайті видання.

Подія трапилася 2 квітня близько 12:50 поряд із зупинкою громадського транспорту навпроти кінотеатру «Україна».

Журналісти «Житомир-Life» приїхали знімати сюжет після того, як у видання звернувся  житомирянин та повідомив, що водій  маршрутки №19 відмовився вести чоловіка з 1 групою інвалідності з пільговим посвідченням.

«Після спілкування з житомирянином, у маршрутку зайшов невідомий чоловік, який представився представником перевізника. Як вдалося з’ясувати згодом, чоловік дійсно працює на фірмі «Шериф» інженером. Не зважаючи на те, що журналісти представилися, чоловік напав на оператора та почав вибивати в нього з рук камеру», - йдеться на сайті «Житомир-Life».

Після інциденту, журналісти викликали патрульну поліцію та слідчо-оперативну групу та написали заяву про перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області  Алла Ващенко у коментарі «Детектору медіа» повідомила, що інформація перевіряється: «На місці події працювала слідчо-оперативна група житомирського відділу поліції. Працівники зафіксували обставини, взяли покази сторін».

За її словами, правоохоронці зараз також досліджують відеоматеріали, які надали журналісти.  Після перевірки буде прийнято рішення про правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, у Кривому Розі суд притягнув до кримінальної відповідальності службовця, який ударив журналіста.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1689
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду