«Детектор медіа» продовжив термін прийому робіт на конкурс карикатур про вибори

«Детектор медіа» продовжив термін прийому робіт на конкурс карикатур про вибори

24 Квітня 2019
8563

«Детектор медіа» продовжив термін прийому робіт на конкурс карикатур про вибори

8563
Приймаємо карикатури про популізм, фальсифікації, маніпуляції, фейки тощо. Дедлайн — 30 травня 2019 року.
«Детектор медіа» продовжив термін прийому робіт на конкурс карикатур про вибори
«Детектор медіа» продовжив термін прийому робіт на конкурс карикатур про вибори

Громадська організація «Детектор медіа» оголошує конкурс карикатур про передвиборчі маніпуляції «Антилокшина-2». Приймаємо карикатури, які розкривають проблеми популізму, дезінформації, чорного піару, замовних матеріалів, маніпуляцій, зловживань, фейків, підкупу виборців тощо. Участь у конкурсі можуть брати автори віком від 12 років.

Кожен учасник або учасниця можуть надіслати лише одну роботу.

Автори можуть натякати у своїх роботах на кандидатів чи політичні сили, але ми не будемо розглядати роботи, в яких названі конкретні прізвища політиків чи партій. До розгляду беруться лише унікальні роботи, які ще не брали участі в конкурсах, не були опубліковані і використані в комерційних цілях.

Професійне журі обере по три переможці у двох вікових категоріях: від 12 до 17 років та 18+.

Переможці отримають грошову винагороду: перше місце — 8 тисяч гривень, друге — 5 тисяч, третє — 3,5 тисяч гривень.

Найкращі роботи будуть презентовані на виставках у Києві, Львові та Харкові.

Для участі у конкурсі:

1. Створіть у довільному жанрі карикатуру. Крім малюнка, ваша робота повинна мати назву або гасло. Якщо для вас є зручним створення робіт на папері, малюйте у форматі А3.

2. Паперові роботи надсилайте поштою (кінцева дата подання робіт за штемпелем — 30 травня 2019 року) на адресу ГО «Детектор медіа»: м.Київ, 04071, пров. Ярославський, 7/9, офіс.10. Будь ласка, зазначте на конверті «для участі у конкурсі карикатур».

3. Готуючи цифрові роботи, дотримуйтесь параметрів: JPEG (TIFF), A-3 (420х297), 300 dpi. Готову роботу прикріпіть (або вкажіть посилання на файлообмінник) та надішліть на адресу konkurs.detectorm@gmail.com. У темі листа напишіть ваше прізвище та зазначте, що це робота на конкурс. Роботи приймаються до 30 травня 2019 року.

4. Обов’язково вкажіть свій телефон електронну та поштову адресу, аби нам було легше з вами зв’язатися.

Презентація результатів і нагородження переможців відбудуться в Києві. Витрати переможцям за проїзд будуть відшкодовані.

Роботи повинні відповідати етичним стандартам: неприйнятним є підбурення до насильства, дискримінація за статтю, мовою, расою, релігією, національністю, регіональним чи соціальним походженням або політичним уподобанням тощо. У випадку порушення правил або відкритого плагіату роботи будуть вилучені з конкурсу без обговорення. Умови конкурсу читайте тут

Для ґрунтовнішого ознайомлення з темою цьогорічного конкурсу карикатур рекомендуємо до щотижневого прочитання аналітичний огляд «Детектор виборів».

Минулого року ГО «Детектор медіа» вже проводила конкурс карикатур на тему медіаграмотності «Антилокшина». Тоді з 168 робіт було обрано п’ятьох переможців. Згідно з рішенням журі, перше місце посів Валерій Момот, друге розділили Ігор Лук’янченко та Дмитро Скаженик, а третє – Кароліна Ускакович та Катерина Лазнюк.

Конкурс проходить за фінансової підтримки DANIDA.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8563
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду