В Одесі напали на журналіста «Думская ТВ»

В Одесі напали на журналіста «Думская ТВ»

3 Березня 2019
2079

В Одесі напали на журналіста «Думская ТВ»

2079
Як розповів журналіст Олександр Новицький, невідомий чоловік підійшов до нього зі словами «Я буду тебе вбивати», після чого поліз у бійку. Поліція виявила, що нападник був сильно п'яний і пояснити свої дії не може.
В Одесі напали на журналіста «Думская ТВ»
В Одесі напали на журналіста «Думская ТВ»

Про це повідомляє сайт «Думская».

Як зазначається, близько 00:30 Олександр Новицький допомагав дружині паркувати машину у дворі будинку. В цей момент до нього підійшов незнайомець, який погрожував вбивством та розпочав бійку. Журналіст застосував проти нападника газовий балончик і травматичний пістолет.

«У підсумку обидва отримали поранення різного ступеня тяжкості. Олександра доставили в Єврейську лікарню, де він кілька годин перебував у стані шоку, проблеми з мовленням і тремор пройшли тільки після медикаментозного заспокійливого», - зазначає видання.

Нападника затримали правоохоронці, його відправили в обласну лікарню.

У прес-службі Головного управління Нацполіціі Одеської області виданню повідомили, що відомості про інцидент внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

«Під час розвантаження машини до журналіста і його дружині підійшов невідомий і став погрожувати. Журналіст попередив його, що застосує травматичний пістолет, але на нападника це не подіяло. Внаслідок застосування засобів самооборони нападник отримав пошкодження стегна. Обидва були доставлені в лікарню», - розповіли в поліції.

Правоохоронці зазначають, що нападник був сильно п'яний і пояснити свої дії не може.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2079
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду