detector.media
03.03.2019 14:05
В Одесі напали на журналіста «Думская ТВ»
В Одесі напали на журналіста «Думская ТВ»
Як розповів журналіст Олександр Новицький, невідомий чоловік підійшов до нього зі словами «Я буду тебе вбивати», після чого поліз у бійку. Поліція виявила, що нападник був сильно п'яний і пояснити свої дії не може.

Про це повідомляє сайт «Думская».

Як зазначається, близько 00:30 Олександр Новицький допомагав дружині паркувати машину у дворі будинку. В цей момент до нього підійшов незнайомець, який погрожував вбивством та розпочав бійку. Журналіст застосував проти нападника газовий балончик і травматичний пістолет.

«У підсумку обидва отримали поранення різного ступеня тяжкості. Олександра доставили в Єврейську лікарню, де він кілька годин перебував у стані шоку, проблеми з мовленням і тремор пройшли тільки після медикаментозного заспокійливого», - зазначає видання.

Нападника затримали правоохоронці, його відправили в обласну лікарню.

У прес-службі Головного управління Нацполіціі Одеської області виданню повідомили, що відомості про інцидент внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

«Під час розвантаження машини до журналіста і його дружині підійшов невідомий і став погрожувати. Журналіст попередив його, що застосує травматичний пістолет, але на нападника це не подіяло. Внаслідок застосування засобів самооборони нападник отримав пошкодження стегна. Обидва були доставлені в лікарню», - розповіли в поліції.

Правоохоронці зазначають, що нападник був сильно п'яний і пояснити свої дії не може.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY