В Іспанії помер один із засновників НТВ Ігор Малашенко

В Іспанії помер один із засновників НТВ Ігор Малашенко

25 Лютого 2019
2357

В Іспанії помер один із засновників НТВ Ігор Малашенко

2357
Політтехнолога і російського екс-медіаменеджера Ігоря Малашенка знайшли мертвим в Іспанії. За непідтвердженою інформацією ЗМІ, він скоїв самогубство
В Іспанії помер один із засновників НТВ Ігор Малашенко
В Іспанії помер один із засновників НТВ Ігор Малашенко

Про це повідомляє видання «Коммерсантъ» з посиланням на власні джерела.

Пану Малашенку було 64 роки. Раніше повідомлялося про його госпіталізацію в Латвії.

Ігор Малашенко був одним із засновників НТВ, а також генеральним директором РДТРК «Останкіно». У 1996 році пан Малашенко був головним радником виборчої кампанії кандидата в президенти РФ Бориса Єльцина. У січні 1997 року він став одним із засновників ЗАТ «Медіа-Мост», був членом ради директорів компанії. У 2001-2009 роках був гендиректором каналу RTVI. Пан Малашенко очолював передвиборний штаб телеведучої Ксенії Собчак, яка балотувалася в президенти Росії в 2018 році.

За повідомленням ЗМІ, колишньою дружиною Ігоря Малашенка була колишня художня директорка галереї «Манеж» Олена Малашенко (Пивоварова), з якою він проходить через складний процес розірвання шлюбу. Його нова дружина, журналістка Божена Ринська, 22 лютого повідомила у Фейсбуку, що напередодні Олена Пивоварова в суді заявила, що претендує на 80% статків Ігоря Малашенка.

Фото: Ирина Бужор / Коммерсантъ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2357
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду