Ведучі з NewsOne та «Еспресо» перейшли на ZIK

Ведучі з NewsOne та «Еспресо» перейшли на ZIK

16 Листопада 2018
9792
16 Листопада 2018
12:30

Ведучі з NewsOne та «Еспресо» перейшли на ZIK

9792
Новими ведучими інформаційно-аналітичної щоденної прямоефірної токінг-студії «Перші про головне. Коментарі» на каналі ZIK стануть Вікторія Попович з NewsOne та Денис Зепсен з «Еспресо»
Ведучі з NewsOne та «Еспресо» перейшли на ZIK
Ведучі з NewsOne та «Еспресо» перейшли на ZIK

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Партнером Вікторії Попович у новинній студії на денних ефірах (13:00-15:00) буде журналіст Олексій Бурлаков, який приєднався до команди ZIKу в березні. Денис Зепсен працюватиме разом із Андріаною Кучер, яка перейшла на ZIK у травні, на ранкових випусках «Перші про головне. Коменатрі» (10:00-12:00).

«На сьогодні за плечима більше п'яти каналів, де працювала кореспондентом, редактором та ведучою. На ZIKу, аби втілювати свої професійні бажання», – сказала пані Попович.

«Після закінчення журфаку Запорізького національного університету працював на місцевій радіостанції. Згодом переїхав у Дніпро, де нарешті потрапив у "телевізор". Дитяча мрія здійснилася! Відтоді працював ведучим новин на регіональному телебаченні. Далі столиця, був частиною колективів "УТР", "Київ" та "Еспресо ТВ". ZIK – телеканал з історією, але при цьому дуже динамічний, який крокує в ногу з часом. Радий приєднатися до команди», – розказав Денис Зепсен.

За повідомленням прес-служби каналу, ведучими вечірніх токінг-студій залишаються Лейла Мамедова та Павло Кругляковський. Богдан Машай та Наталка Лятуринська, які до цього модерували денні ефіри, також долучаться до проведення праймових ефірів «Перших про головне. Коментарі» (16:00-19:00).

Нагадаємо, у травні 2018 року новою ведучою токінг-студії «Перші про головне. Коментарі» стала Андріана Кучер. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9792
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду