detector.media
16.11.2018 12:30
Ведучі з NewsOne та «Еспресо» перейшли на ZIK
Ведучі з NewsOne та «Еспресо» перейшли на ZIK
Новими ведучими інформаційно-аналітичної щоденної прямоефірної токінг-студії «Перші про головне. Коментарі» на каналі ZIK стануть Вікторія Попович з NewsOne та Денис Зепсен з «Еспресо»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Партнером Вікторії Попович у новинній студії на денних ефірах (13:00-15:00) буде журналіст Олексій Бурлаков, який приєднався до команди ZIKу в березні. Денис Зепсен працюватиме разом із Андріаною Кучер, яка перейшла на ZIK у травні, на ранкових випусках «Перші про головне. Коменатрі» (10:00-12:00).

«На сьогодні за плечима більше п'яти каналів, де працювала кореспондентом, редактором та ведучою. На ZIKу, аби втілювати свої професійні бажання», – сказала пані Попович.

«Після закінчення журфаку Запорізького національного університету працював на місцевій радіостанції. Згодом переїхав у Дніпро, де нарешті потрапив у "телевізор". Дитяча мрія здійснилася! Відтоді працював ведучим новин на регіональному телебаченні. Далі столиця, був частиною колективів "УТР", "Київ" та "Еспресо ТВ". ZIK – телеканал з історією, але при цьому дуже динамічний, який крокує в ногу з часом. Радий приєднатися до команди», – розказав Денис Зепсен.

За повідомленням прес-служби каналу, ведучими вечірніх токінг-студій залишаються Лейла Мамедова та Павло Кругляковський. Богдан Машай та Наталка Лятуринська, які до цього модерували денні ефіри, також долучаться до проведення праймових ефірів «Перших про головне. Коментарі» (16:00-19:00).

Нагадаємо, у травні 2018 року новою ведучою токінг-студії «Перші про головне. Коментарі» стала Андріана Кучер. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY