Барна має вибачитись перед журналістом «Грошей» – Романюк

Барна має вибачитись перед журналістом «Грошей» – Романюк

4 Жовтня 2018
2180

Барна має вибачитись перед журналістом «Грошей» – Романюк

2180
Виконавча директорка Інституту масової інформації Оксана Романюк вважає, що народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олег Барна повинен вибачитись перед журналістом телеканалу програми «Гроші» телеканалу «1+1» Ігорем Колтуновим за лайку, якою він відповів йому на запитання в кулуарах парламенту
Барна має вибачитись перед журналістом «Грошей» – Романюк
Барна має вибачитись перед журналістом «Грошей» – Романюк

Про це повідомляє «Громадське телебачення».

«Щодо депутата Барни. Я вважаю, що він має принести публічні вибачення перед тим журналістом і взагалі, я вважаю, що мало би прозвучати вибачення від його фракції, тому що така поведінка ганьбить весь депутатський корпус», – наголосила Романюк.

Нагадаємо, 2 жовтня у кулуарах Верховної Ради України народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна обматюкав журналіста програми «Гроші» каналу «1+1» Ігоря Колтунова після запитання про кнопкодавство.

3 жовтня в розмові з журналістами він пояснив свою поведінку тим, що таким чином переадресував свою лайку власнику медіахолдингу «1+1 медіа» Ігорю Коломойському.

Керівник Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський та гендиректор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко відреагували на лайку нардепа флешмобом та запропонували всім приєднатися до нього.

Голова комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар вибачилася за нардепа.

За повідомленням руху «Чесно», нардепа Барну викликали до парламентського комітету з питань регламенту на засідання у понеділок, «щоб розглянути його нецензурну лайку відносно журналіста "1+1"»

«1+1 медіа» назвала висловлювання нардепа неприпустимими та небезпечними та зробила офіційну заяву. Зокрема генеральний директор медігрупи Олександр Ткаченко повідомив, що чекає на реакцію від БПП та Верховної Ради.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2180
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду