З каналу ZIK звільнився ведучий Юрій Кулініч (ДОПОВНЕНО)

З каналу ZIK звільнився ведучий Юрій Кулініч (ДОПОВНЕНО)

10 Вересня 2018
8606
10 Вересня 2018
17:45

З каналу ZIK звільнився ведучий Юрій Кулініч (ДОПОВНЕНО)

8606
Юрій Кулініч, ведучий інформаційно-аналітичної програми «Перші про головне. Коментарі» припинив співпрацю з телеканалом ZIK
З каналу ZIK звільнився ведучий Юрій Кулініч (ДОПОВНЕНО)
З каналу ZIK звільнився ведучий Юрій Кулініч (ДОПОВНЕНО)

Про це він написав у Facebook.

«Друзі, вчора фактично був мій останній день праці на телеканалі ZIK. Цим хочу подякувати всім, хто був поруч весь час, особливо тим, хто був на початку цієї чудової історії з "Першими про головне. Коментарі" та "Почути Україну". Ви всічудові і класні, тож бажаю і надалі тримати виваженість та баланси! П.С. Гадаю, що ще побачимось, бо далі буде...», – повідомив ведучий.

У прес-службі каналу «Детектору медіа» підтвердили цю інформацію та уточнили, що 7 вересня був остінній робочий день ведучого.

«Детектор медіа» також звернувся по коментар до пана Кулініча з приводу його звільнення. Він повідомив, що «рішення пов’язане з однією "історією", яка зацікавила перспективами і можливостями, та людьми, з якими то все хотілося б втілити у життя».

«Сподіваюсь, що чергового побачення на ТБ не доведеться чекати довго. Де саме? Це питання най побуде відкритим до самого початку, не варто полошити медіасферу завчасно, оскільки фальстарти з гучними анонсами та пафосом у наших реаліях трапляються повсякчас», - додав він.

На каналі пан Кулініч працював з 3 жовтня 2016 року. За час роботи на ZIK він був ведучим кількох проектів: «Перші про головне. Коментарі», «Почути Україну», Vox Populi і «NATO Телемарафон». Останнім часом був ведучим вечірніх випусків інформаційно-аналітичної програми «Перші про головне. Коментарі».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8606
Читайте також
24.09.2018 11:19
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
3 066
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ьім'я
2052 дн. тому
Ну і добре. Що він стільки робив на кацапському каналі? Здохніть.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду