detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
10.09.2018 17:45
З каналу ZIK звільнився ведучий Юрій Кулініч (ДОПОВНЕНО)
З каналу ZIK звільнився ведучий Юрій Кулініч (ДОПОВНЕНО)
Юрій Кулініч, ведучий інформаційно-аналітичної програми «Перші про головне. Коментарі» припинив співпрацю з телеканалом ZIK

Про це він написав у Facebook.

«Друзі, вчора фактично був мій останній день праці на телеканалі ZIK. Цим хочу подякувати всім, хто був поруч весь час, особливо тим, хто був на початку цієї чудової історії з "Першими про головне. Коментарі" та "Почути Україну". Ви всічудові і класні, тож бажаю і надалі тримати виваженість та баланси! П.С. Гадаю, що ще побачимось, бо далі буде...», – повідомив ведучий.

У прес-службі каналу «Детектору медіа» підтвердили цю інформацію та уточнили, що 7 вересня був остінній робочий день ведучого.

«Детектор медіа» також звернувся по коментар до пана Кулініча з приводу його звільнення. Він повідомив, що «рішення пов’язане з однією "історією", яка зацікавила перспективами і можливостями, та людьми, з якими то все хотілося б втілити у життя».

«Сподіваюсь, що чергового побачення на ТБ не доведеться чекати довго. Де саме? Це питання най побуде відкритим до самого початку, не варто полошити медіасферу завчасно, оскільки фальстарти з гучними анонсами та пафосом у наших реаліях трапляються повсякчас», - додав він.

На каналі пан Кулініч працював з 3 жовтня 2016 року. За час роботи на ZIK він був ведучим кількох проектів: «Перші про головне. Коментарі», «Почути Україну», Vox Populi і «NATO Телемарафон». Останнім часом був ведучим вечірніх випусків інформаційно-аналітичної програми «Перші про головне. Коментарі».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY