У Дніпрі невідомий напав на знімальну групу 34-го каналу

У Дніпрі невідомий напав на знімальну групу 34-го каналу

24 Липня 2018
1460

У Дніпрі невідомий напав на знімальну групу 34-го каналу

1460
23 липня на Лівобережному масиві у Дніпрі під час зйомок МАФів невідомий чоловік заважав оператору програми «Грани» 34-го телеканалу вести зйомку та вдарив журналістку Олесю Шевчук
У Дніпрі невідомий напав на знімальну групу 34-го каналу
У Дніпрі невідомий напав на знімальну групу 34-го каналу

Про це йдеться на сайті каналу.

Як повідомляє телеканал, 23 липня в редакцію програми «Грани» надійшла інформація про більше десятка «наливайок» на території житлового масиву «Лівобережний».

Знімальна група приїхала на місце.

«Коли знімальна група прибула на місце зйомки, виявилося, що "наливайки" дійсно, є. І, судячи з усього, їх власники були не дуже раді приїзду працівників телебачення. В результаті, на співробітника телеканалу напав особливо агресивний власник МАФу. Він спробував вихопити камеру у оператора, а потім вдарив журналіста. У Лесі сильний удар руки», – повідомляє телеканал.

34-й канал опублікав відео інциденту (дивитись з 1:18 хв.).

«Детектор медіа» попросив журналісткку розказати деталі інциденту та повідомити, чи зверталася вона до поліції.

Нагадаємо, з початку 2018 року року ІМІ зафіксував в Україні 126 випадків порушень свободи слова. Найбільшу кількість порушень екперти зафіксували в категорії «перешкоджання законній професійній діяльності журналістів» – 56.

Відео: 34-й канал

Фото: скріншот відео

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1460
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду