Новим головою Наглядової ради «Громадського телебачення» став Ігор Балинський

Новим головою Наглядової ради «Громадського телебачення» став Ігор Балинський

4 Липня 2018
2340

Новим головою Наглядової ради «Громадського телебачення» став Ігор Балинський

2340
Новим головою Наглядової ради громадської організації «Громадське телебачення» став викладач Школи журналістики Українського католицького університету та керівник Центру медіамайстерності Ігор Балинський.
Новим головою Наглядової ради «Громадського телебачення» став Ігор Балинський
Новим головою Наглядової ради «Громадського телебачення» став Ігор Балинський

Про це повідомляє сайт «Громадського».

Зазначається, що Балинського обрали 3 липня під час зборів Наглядової ради. До компетенції ради належить затвердження бюджету організації, фінансовий моніторинг, затвердження кандидатури виконавчого директора організації та нагляд за виконанням Стратегії «Громадського».

Як зазначив Балинський, одним з головних завдань Наглядової ради зараз є ухвалення нової стратегії розвитку «Громадського» на найближчі роки.

«Стратегія ще в процесі, її мають схвалити не пізніше жовтня цього року. Вона фактично визначає напрям розвитку на найближчі декілька років і вона повинна надати "Громадському" чіткішої сфокусованості, у тому числі тематичної», - сказав він.

Також під час чергових зборів Наглядової ради 3 липня виконавча директорка «Громадського» Катерина Горчинська оголосила, що йде з посади 31 вересня.

«На цьому тижні ГО відкриє конкурс на нового СЕО. Резюме можна буде надсилати до 10 вересня. Далі Програмна рада обере шорт-лист кандидатів, а Наглядова рада призначить нового СЕО», - повідомила Горчинська.

Катерина Горчинська стала виконавчою директоркою ГО «Громадське телебачення» з січня 2016 року.

Нагадаємо, що новий склад Наглядової ради «Громадського» обрали 19 лютого 2018 року. До її складу входять британський публіцист Пітер Померанцев, програмна директорка ПАТ «НСТУ» Дарія Юровська, керівник управлінських програм бізнес-школи KMBS Едуард Мальцев, польсько-британський телеменеджер Мачек Бернатт-Рещинський, філософ Михайло Мінаков та експертка Chatham House Орися Луцевич. З 2015-го і до цього часу Наглядову раду очолювала адвокатка родин Небесної сотні, юристка Євгенія Закревська.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2340
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду