Тимофій Мілованов залишив наглядову раду проекту VoxCheck

Тимофій Мілованов залишив наглядову раду проекту VoxCheck

30 Червня 2018
2956

Тимофій Мілованов залишив наглядову раду проекту VoxCheck

2956
Співзасновник та член редакційної колегії VoxUkraine, професор Пітсбурзького університету Тимофій Милованов залишив наглядову раду проекту VoxCheck.
Тимофій Мілованов залишив наглядову раду проекту VoxCheck
Тимофій Мілованов залишив наглядову раду проекту VoxCheck

Про це у Facebook повідомила редакторка VoxCheck Олена Шкарпова.

«Тимофій Милованов вийшов з редакційного борду Воксчеку. Через те, що його не влаштовує якість нашої роботи, а саме (перелік від Тимофія): контроль якості і т.д.; політична упередженість у виборі цитат; відсутність бази текстів; нечіткість вердиктів», - написала вона.

Головний редактор та керівник проекту VoxUkraine Борис Давиденко зазначив на своїй сторінці у Facebook, що між Шкарповою та Миловановим відбулася суперечка, результатом якої став вихід останнього з редколегії VoxCheck.

«Вчора між співзасновником і членом редколегії VoxUkraine Тимофієм Миловановим і лідером проекту VoxCheck Оленою Шкарповою відбулася суперечка. Його результатом стало публічне оголошення Оленою про бажання Тимофія вийти з борда VoxCheck. (З перерахуванням критики, яка нібито є у Тимофія до проекту). Я б хотів підкреслити два моменти: 1. VoxUkraine - це не Тимофій, Олена або Давиденко, це організація зі сформованими і працюючими органами корпоративного управління. Наглядова рада в курсі ситуації і розгляне її якомога скоріше. 2. Олена і Тимофій, та й усі, хто працює або допомагає VoxUkraine, ціннісно на одній стороні, і у нас дуже схожі і загальні великі цілі. Я впевнений, що ціннісний підхід допоможе нам вийти з цієї ситуації без втрат», - повідомив він.

Нагадаємо, що VoxUkraine - це незалежна аналітична платформа, заснована після Революції гідності у 2014 році групою економістів та юристів, які працюють в Україні і за кордоном. Проект працює над дослідженнями, публікує економічний онлайн-журнал, а також розвиває декілька освітніх проектів.

VoxCheck – це незалежний фактчек-проект VoxUkraine, який перевіряє висловлювання політиків. З 23 березня 2018 року VoxCheck є підписантом Кодексу етики Міжнародної мережі фактчекерів інституту Poynter.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2956
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду