Центр інформації про права людини шукає журналіста

Центр інформації про права людини шукає журналіста

7 Травня 2018
954

Центр інформації про права людини шукає журналіста

954
Центр інформації про права людини відкрив вакансію журналіста для висвітлення випадків переслідування правозахисників і громадських активістів
Центр інформації про права людини шукає журналіста
Центр інформації про права людини шукає журналіста

Про це повідомляється на сайті Центру.

До функціональних обов’язків входять: підготовка журналістських матеріалів (новини, статті) на тему свободи асоціацій та випадків переслідування правозахисників і громадських активістів (моніторинг джерел інформації, соціальних мереж, підготовка інформаційних запитів, виїзди на місце події / місце проживання героїв – можливі відрядження по Україні, збір експертних коментарів, підбір ілюстративного матеріалу, верифікація даних тощо).

Також до обов'язків кандидата входять: наповненні сайту організації тематичними матеріалами та участь у просуванні матеріалів сайту в соціальних мережах.

Вимоги до потенційних кандидатів/кандидаток:

  • Вища освіта за релевантним напрямком (філологія, журналістика тощо).
  • Вміння збирати та перевіряти інформацію, коментарі, надсилати запити, готувати новини, статті, розслідування. Наявність навичок роботи із фото та відео буде перевагою.
  • Попередній досвід роботи в журналістиці.
  • 100%-ва грамотність і бездоганне знання української мови. Знання англійської мови буде перевагою.
  • Вміння працювати в команді.
  • Комунікабельність, відповідальність, працьовитість, стресостійкість, креативність, ініціативність.
  • Розуміння проблематики прав людини, недискримінації і рівності, відданість цим цінностям. Проходження курсів і семінарів з прав людини буде перевагою.

Зайнятість на неповний день (50% робочого часу) у Києві. Можливі відрядження до регіонів України. Зарплата буде визначена за результатами співбесіди. Очікуваний час початку роботи: 15 травня 2018 року.

Для участі в конкурсі необхідно надсилати резюме та посилання на приклади журналістських матеріалів на електронну адресу dk@humanrights.org.ua.

Крайній термін подачі резюме – 10 травня 2018 року. 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
954
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду