detector.media
07.05.2018 09:35
Центр інформації про права людини шукає журналіста
Центр інформації про права людини шукає журналіста
Центр інформації про права людини відкрив вакансію журналіста для висвітлення випадків переслідування правозахисників і громадських активістів

Про це повідомляється на сайті Центру.

До функціональних обов’язків входять: підготовка журналістських матеріалів (новини, статті) на тему свободи асоціацій та випадків переслідування правозахисників і громадських активістів (моніторинг джерел інформації, соціальних мереж, підготовка інформаційних запитів, виїзди на місце події / місце проживання героїв – можливі відрядження по Україні, збір експертних коментарів, підбір ілюстративного матеріалу, верифікація даних тощо).

Також до обов'язків кандидата входять: наповненні сайту організації тематичними матеріалами та участь у просуванні матеріалів сайту в соціальних мережах.

Вимоги до потенційних кандидатів/кандидаток:

Зайнятість на неповний день (50% робочого часу) у Києві. Можливі відрядження до регіонів України. Зарплата буде визначена за результатами співбесіди. Очікуваний час початку роботи: 15 травня 2018 року.

Для участі в конкурсі необхідно надсилати резюме та посилання на приклади журналістських матеріалів на електронну адресу dk@humanrights.org.ua.

Крайній термін подачі резюме – 10 травня 2018 року. 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY