Потребує допомоги полтавський журналіст Рустам Тараненко

Потребує допомоги полтавський журналіст Рустам Тараненко

13 Квітня 2018
2324

Потребує допомоги полтавський журналіст Рустам Тараненко

2324
Друзі і колеги просять усіх небайдужих допомогти молодому науковцеві і журналісту здолати тяжку рідкісну недугу.
Потребує допомоги полтавський журналіст Рустам Тараненко
Потребує допомоги полтавський журналіст Рустам Тараненко

Рустам Тараненко за освітою психолог, фізичний терапевт, біолог-генетик. Автор близько 100 друкованих праць у галузях психології, медицини, педагогіки, корпоративної культури та правоохоронної діяльності. За його навчальними посібниками навчаються майбутні та практикуючі фахівці-психологи, фізичні терапевти, юристи, менеджери охорони здоров’я вишів міст Полтави, Кропивницького, Харкова, Черкас та Запоріжжя.

Друкувався у газетах «Зоря Полтавщини», «Козельщинські вісті», «Народне слово», «Кіровоградська правда», «Маловисківські вітсі», «Вечірня газета». Тривалий час був запрошеним експертом на телебаченні (КОДТРК). Член НСЖУ з 2004 року.

З 2003 року займається благодійною діяльністю – консультує та здійснює фізичну і психологічну реабілітацію дітей та дорослих із інвалідністю (порушення інтелекту, зору, опорно-рухового апарату).

На 45-му році  життя Рустам Тараненко тяжко захворів. Діагноз - Т-клітинна лімфома (грибовидний мікоз), рідкісна злоякісна пухлина, що з часом викликає ураження внутрішніх органів із летальними наслідками.

Ця хвороба успішно лікується лише за кордоном. Однак тільки на обстеження у закордонній клініці потрібні кошти у сумі п’ять тисяч доларів. Не кажучи вже про курс лікування, за який сума збільшується у кілька разів.

Друзі і колеги Рустама Тараненка просять колег-журналістів і всіх небайдужих допомогти молодому науковцеві і  журналісту здолати тяжку недугу.

Номер картки Приватбанку для зарахування благодійних коштів:

4149439390285553, отримувач Рустам Костянтинович Тараненко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2324
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду