detector.media
13.04.2018 12:01
Потребує допомоги полтавський журналіст Рустам Тараненко
Потребує допомоги полтавський журналіст Рустам Тараненко
Друзі і колеги просять усіх небайдужих допомогти молодому науковцеві і журналісту здолати тяжку рідкісну недугу.

Рустам Тараненко за освітою психолог, фізичний терапевт, біолог-генетик. Автор близько 100 друкованих праць у галузях психології, медицини, педагогіки, корпоративної культури та правоохоронної діяльності. За його навчальними посібниками навчаються майбутні та практикуючі фахівці-психологи, фізичні терапевти, юристи, менеджери охорони здоров’я вишів міст Полтави, Кропивницького, Харкова, Черкас та Запоріжжя.

Друкувався у газетах «Зоря Полтавщини», «Козельщинські вісті», «Народне слово», «Кіровоградська правда», «Маловисківські вітсі», «Вечірня газета». Тривалий час був запрошеним експертом на телебаченні (КОДТРК). Член НСЖУ з 2004 року.

З 2003 року займається благодійною діяльністю – консультує та здійснює фізичну і психологічну реабілітацію дітей та дорослих із інвалідністю (порушення інтелекту, зору, опорно-рухового апарату).

На 45-му році  життя Рустам Тараненко тяжко захворів. Діагноз - Т-клітинна лімфома (грибовидний мікоз), рідкісна злоякісна пухлина, що з часом викликає ураження внутрішніх органів із летальними наслідками.

Ця хвороба успішно лікується лише за кордоном. Однак тільки на обстеження у закордонній клініці потрібні кошти у сумі п’ять тисяч доларів. Не кажучи вже про курс лікування, за який сума збільшується у кілька разів.

Друзі і колеги Рустама Тараненка просять колег-журналістів і всіх небайдужих допомогти молодому науковцеві і  журналісту здолати тяжку недугу.

Номер картки Приватбанку для зарахування благодійних коштів:

4149439390285553, отримувач Рустам Костянтинович Тараненко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY