Сестру Сенцова обурили заяви про смертельну хворобу брата

Сестру Сенцова обурили заяви про смертельну хворобу брата

20 Березня 2018
1388
20 Березня 2018
14:59

Сестру Сенцова обурили заяви про смертельну хворобу брата

1388
Наталія Каплан емоційно відреагувала на заяви про те, що Олег Сенцов вмирає від отруєння радіоактивною речовиною.
Сестру Сенцова обурили заяви про смертельну хворобу брата
Сестру Сенцова обурили заяви про смертельну хворобу брата

Про це Наталія Каплан написала на своїй сторінці у Facebook.

«Поповзли чутки з думками «експертів», що Олега отруїли і він помирає. Зовсім дебіли, чи що??? Не буду я коментити цю параноїдальну нісенітницю, конспірологи хрінові. Він там не на курорті, чотири роки в'язниці, в тому числі на крайній півночі, ясна справа, здоров'я не додають», - написала вона.

У вівторок, 20 березня, в деяких ЗМІ з’явилися коментарі одного з військових експертів щодо того, що ув’язнений в РФ Олег Сенцов вмирає внаслідок отруєння радіоактивною речовиною, і що його могли отруїти «по приколу».

Нагадаємо, кримчанина Олега Сенцова разом із Олександром Кольченком затримали російські спецслужби у Криму в травні 2014 за звинуваченням в організації терактів на півострові.

25 серпня 2015 року Північно-Кавказький військовий окружний суд РФ визнав українського кінорежисера Олега Сенцова винним в організації терористичного угрупування і засудив його до 20 років колонії суворого режиму.

Кольченко отримав 10 років колонії. Обидва свою провину не визнали.

Згодом стало відомо, що Сенцова направили у виправну колонію №8 («Білий ведмідь») у місто Лабитнангі Ямало-Ненецького автономного округу РФ.

Адвокат Олега Сенцова Андрій Дінзе заявив про нібито готовність свого підзахисного писати прохання про помилування. За його словами, якщо стане питання про обмін, то Сенцов готовий написати прохання про помилування. Але сестра режисера спростувала цю інформацію. Тим часом стан здоров'я Сенцова постійно погіршується
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1388
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду