Кримський журналіст Євген Гайворонський повідомляє про побиття

Кримський журналіст Євген Гайворонський повідомляє про побиття

2 Лютого 2018
1507

Кримський журналіст Євген Гайворонський повідомляє про побиття

1507
Кримський журналіст видання «Примечания» Євген Гайворонський повідомив, що 1 лютого в центрі Ялти на нього напав невідомий
Кримський журналіст Євген Гайворонський повідомляє про побиття
Кримський журналіст Євген Гайворонський повідомляє про побиття

Про це пише «Крим.Реалії».

«Я йшов вулицею і відчув за спиною якийсь рух. Не встигнувши повернутися, я отримав удар ногою в спину і впав на землю. Нападник почав завдавати ударів по спині й голові, вигукуючи образи на мою адресу. Все сталося дуже швидко, і нападник зник у провулку, мабуть, злякавшись перехожих. Я відразу звернувся в поліцію і написав заяву щодо цього інциденту», – розповів журналіст.

Пан Гайворонський вважає замовником нападу ялтинського девелопера Дмитра Тюкаєва, «бізнесу і порушень закону якого» він присвятив кілька журналістських розслідувань.

Журналіст стверджує, що впізнав голос нападника і каже, що людина зі схожим голосом погрожувала йому раніше.

Пан Гайворонський повідомляє, що у відділі поліції на його заяви не реагували і відмовляли в порушенні кримінальної справи.

«Крим.Реалії» зазначають, що публічних коментарів пана Тюкаєва з цього приводу немає. Місцева поліція поки не повідомляє про цей інцидент.

Нагадаємо, прокуратура АР Крим у ході здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення (ст. 438 КК України) допитала свідків і встановила нові факти протиправних дій щодо журналістів на території півострова у 2014 році.

На фото - Євген Гайворонський

Фото: Facebook Євгена Гайворонського

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1507
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду