detector.media
02.02.2018 12:35
Кримський журналіст Євген Гайворонський повідомляє про побиття
Кримський журналіст Євген Гайворонський повідомляє про побиття
Кримський журналіст видання «Примечания» Євген Гайворонський повідомив, що 1 лютого в центрі Ялти на нього напав невідомий

Про це пише «Крим.Реалії».

«Я йшов вулицею і відчув за спиною якийсь рух. Не встигнувши повернутися, я отримав удар ногою в спину і впав на землю. Нападник почав завдавати ударів по спині й голові, вигукуючи образи на мою адресу. Все сталося дуже швидко, і нападник зник у провулку, мабуть, злякавшись перехожих. Я відразу звернувся в поліцію і написав заяву щодо цього інциденту», – розповів журналіст.

Пан Гайворонський вважає замовником нападу ялтинського девелопера Дмитра Тюкаєва, «бізнесу і порушень закону якого» він присвятив кілька журналістських розслідувань.

Журналіст стверджує, що впізнав голос нападника і каже, що людина зі схожим голосом погрожувала йому раніше.

Пан Гайворонський повідомляє, що у відділі поліції на його заяви не реагували і відмовляли в порушенні кримінальної справи.

«Крим.Реалії» зазначають, що публічних коментарів пана Тюкаєва з цього приводу немає. Місцева поліція поки не повідомляє про цей інцидент.

Нагадаємо, прокуратура АР Крим у ході здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення (ст. 438 КК України) допитала свідків і встановила нові факти протиправних дій щодо журналістів на території півострова у 2014 році.

На фото - Євген Гайворонський

Фото: Facebook Євгена Гайворонського

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY