У США відкладено судовий розгляд щодо Манафорта

У США відкладено судовий розгляд щодо Манафорта

17 Січня 2018
1177

У США відкладено судовий розгляд щодо Манафорта

1177
Федеральний суддя США відклала встановлення строку судового розгляду для екс-керівника штабу Дональда Трампа та колишньому політтехнологу Партії регіонів Полу Манафорту, який є однією з ключових фігур у розслідуванні російського втручання у вибори в США
У США відкладено судовий розгляд щодо Манафорта
У США відкладено судовий розгляд щодо Манафорта

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на Reuters. 

«Уряд намагався почати судовий процес у травні. Проте суддя Емі Берман Джексон під час слухання у вівторок у окружному суді округу Колумбія заявила, що судовий розгляд щодо Манафорта та його ділового партнера Річарда Гейтса навряд чи розпочнеться до осені», – йдеться у повідомленні.

За повідомленням видання, сторона захисту заявила, що уряд не надав усіх зібраних доказів, і їм потрібно більше часу на їх вивчення.

Також суддя застерегла пана Гейтса та його адвокатів щодо порушення правил, які забороняють обговорювати справу з пресою. Крім того, Джексон погодилася звільнити Гейтса з-під домашнього арешту.

 

Як повідомляв «Детектор медіа», 30 жовтня ФБР звинуватила колишнього голову виборчого штабу президента Дональда Трампа Пола Манафорта, який багато років працював в Україні на виборчих кампаніях Віктора Януковича та Партії регіонів, за 12 епізодами, включно зі змовою проти влади США.

У звинуваченні окремо вказано, що з 2006 до 2015 року Пол Манафорт як консультант та лобіст працював незареєстрованим представником Партії регіонів, Віктора Януковича та «Опозиційного блоку». Зазначено, що так він заробив десятки мільйонів доларів, з яких не сплатив податків у США.

На початку грудня стало відомо, що газета Kyiv Post опублікує статтю про Манафорта, яку в США вважають порушенням умов звільнення його під заставу.

У грудні суд заборонив Манафорту спілкуватися з журналістами.

На фото - Пол Манафорт

Фото: "Хвиля"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1177
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду