Пішов з життя журналіст Дмитро Гомон

Пішов з життя журналіст Дмитро Гомон

14 Січня 2018
3498

Пішов з життя журналіст Дмитро Гомон

3498
Журналіст телеканалу «Еспресо» Дмитро Гомон помер у ніч на неділю, 14 січня. Впродовж останніх кількох місяців він боровся з тяжким захворюванням - раком печінки.
Пішов з життя журналіст Дмитро Гомон
Пішов з життя журналіст Дмитро Гомон

Про смерть журналіста повідомила його дружина Тетяна Гомон у Facebook.

«Дорогі мої. Ми всі вірили і докладали неймовірних зусиль, щоб цього посту не було. Але. Діми не стало сьогодні біля другої ночі. Він до останнього моменту був у повному розумі, з мінімальною кількістю знеболювальних за останній місяць. Вдячні всім за можливість провести останні два тижні наодинці в чудовій країні, гуляти, розмовляти. Він був налаштований боротися і боровся, адже лікування в Ізраїлі надало сили і віри. Ми всі сподівалися, і я ні на мить ні про що не жалкую», - написала вона.

Інформацію щодо часу та місця прощання родина журналіста повідомитьб у понеділок, 15 січня.

Раніше Тетяна Гомон повідомляла про онкозахворювання чоловіка: «Мені важко про це писати, але Діма важко захворів. Місяць тому він потрапив до лікарні, тільки зараз додаткові обстеження виявили причину його поганого самопочуття - рак печінки з метастазами в черевній порожнині і легенях. Операція неможлива, хіміотерапія також, тому що рак печінки тим і підступний». 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним і близьким померлого.

Фото: Facebook Тетяни Гомон

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3498
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вадим
2154 дн. тому
Дмитро Гомон ушёл из жизни после долгих лет непонимания предсказания-1990 Ванги: рак будет закован в железные цепи; рак будет побеждён. Учёные-онкологи всех стран! Изобретатели химиотерапии и лучевой терапии! Отец Онкологии перевоспитает вас всех при помощи трудотерапии. Железные цепи - это наручники, кандалы и прочие тюремные штуковины. Всё очень просто: делаешь фальшивые онко-изыскания - пойдёшь на нары. Эх, телеканалов и журналистов и жён много, а толку с них мало. Отец Онкологии смотрит на ежедневные онко-некрологи и думает: ну когда же это безумное человечество поумнеет? Железо-сдерживающе, железо-дефицитно нужно было лечиться, а не по заграницам ездить.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду