З іспанських журналістів знято статус персон нон грата  – СБУ

З іспанських журналістів знято статус персон нон грата – СБУ

10 Жовтня 2017
1518

З іспанських журналістів знято статус персон нон грата – СБУ

1518
Служба безпеки України (СБУ) ухвалила рішення про зняття статусу персон нон грата з іспанських журналістів Антоніо Памлієга та Мануеля Анхела Састре, яких у серпні було видворено з території України із забороною на в’їзд
З іспанських журналістів знято статус персон нон грата  – СБУ
З іспанських журналістів знято статус персон нон грата  – СБУ

Про це сказала прес-секретар СБУ Олена Гітлянська під час робочого засідання Ради з питань професійної діяльності журналістів при Адміністрації Президента 10 жовтня, на якому була присутня представниця ГО «Детектор медіа».

За словами пані Гітлянської, відповідне рішення буде оприлюднене на сайті СБУ. 

Про це також пише виконавча директорка Інституту масової інформації (ІМІ) Оксана Романюк.

Нагадаємо, іспанських журналістів Антоніо Памплієгу і Мануеля Анхеля Састре було видворено з території України 25 серпня. СБУ заборонила іноземним журналістам в'їжджати на територію Україну протягом трьох років. Тоді пані Романюк зазначила, що необхідне розуміння причин депортації журналістів, а Міністерство інформаційної політики України (МІП) повідомило про занепокоєння.

Згодом у ОБСЄ повідомили, що стурбовані тим, що Україна депортує іноземних журналістів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1518
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду