В «Українському домі» відбудеться прощання з журналістом, майданівцем Володимиром Карагяуром

В «Українському домі» відбудеться прощання з журналістом, майданівцем Володимиром Карагяуром

7 Вересня 2017
1826

В «Українському домі» відбудеться прощання з журналістом, майданівцем Володимиром Карагяуром

1826
Громадська панахида за журналістом «Спільно.ТБ» Володимиром Карагяуром, що загинув в ДТП 6 вересня, пройде у п’ятницю, 8 вересня, в «Українському домі» у Києві.
В «Українському домі» відбудеться прощання з журналістом, майданівцем Володимиром Карагяуром
В «Українському домі» відбудеться прощання з журналістом, майданівцем Володимиром Карагяуром

Про це повідомив політолог Віталій Кулик у своєму Facebook.

«Громадська панахида за нашим побратимом Вовою Карагяуром відбудеться 8 вересня 2017 року о 15.00 в приміщенні «Українського дому» (Європейська площа) у Києві. Ховати Володю будуть в Одеській області», - написав він.

Віталій Кулик зазначив, що знав загиблого журналіста з 2013 року.

«"Міністр-каністр" літературних та мистецьких фестивалей, тотем "Студентської республіки", майданівець, стрімер Spilno.tv, однин з перших політв’язнів Грушевського (йому загрожувало до 15 років позбавлення волі за організацію заворушень), політичний консультант, інформаційний волонтер та журналіст. Скрізь, де він працював - це було яскраво, бурхливо, святково!..Він дуже поспішав жити. Так поспішав, що життя за ним не встигало... І одного разу він надто вирвався вперед...Загинув наш Володя за 10 днів до свого 34 річчя!», - написав він.

Віталій Кулик просить допомогти зібрати гроші на похорон Володимира Карагяура. Картка матері загиблого у «Приватбанку»: 4149 6258 0555 9133 Карагяур Клавдія Григорівна.

Віталій Кулик також повідомив, що він разом з друзями побував на місці трагедії на на трасі Ковель-Київ поблизу села Масевичі на Рівненщині.

«Прокляте місце в кілька кілометрів. Лише за останні кілька місяців - 19 смертей. Їдеш і на узбіччі хрести та обеліски, як на кладовищі... Лісовози та фури зробили на дорозі невеликі колії, які під час дощу не видно. Коли колесо потрапляє в ці колії на великій швидкості, авто відчутно підкидає. Так трапилося і цього разу. Тільки на зустрічній смузі виявився гружений лісовоз...», - написав він.

Як повідомляв «Детектор Медіа», трагедія сталася 6 вересня близько сьомої години ранку в Рокитнівському районі на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин». П'ятеро молодих українських медійників і експертів поверталися з Польщі, де брали участь в українсько-польській конференції «Стратегія співпраці країн Міжмор'я в умовах гібридної війни». 

Попередньо поліцейські з’ясували, що автомобіль «Opel Omega», рухаючись автодорогою поблизу села Масевичі Рокитівського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем «DAF» з причепом (лісовоз). Водій легковика і троє пасажирів загинули на місці, четвертий пасажир - Сергій Попов - пізніше помер у лікарні. 

За фактом автокатастрофи, в якій загинули Володимир Карагяур, Олексій Курінний, Олександр Никоноров і Олександр Маслак і був смертельно травмований Сергій Попов, поліція Рівненщини відкрила кримінальне провадження.

Фото: ZIK

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1826
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду