detector.media
07.09.2017 19:34
В «Українському домі» відбудеться прощання з журналістом, майданівцем Володимиром Карагяуром
В «Українському домі» відбудеться прощання з журналістом, майданівцем Володимиром Карагяуром
Громадська панахида за журналістом «Спільно.ТБ» Володимиром Карагяуром, що загинув в ДТП 6 вересня, пройде у п’ятницю, 8 вересня, в «Українському домі» у Києві.

Про це повідомив політолог Віталій Кулик у своєму Facebook.

«Громадська панахида за нашим побратимом Вовою Карагяуром відбудеться 8 вересня 2017 року о 15.00 в приміщенні «Українського дому» (Європейська площа) у Києві. Ховати Володю будуть в Одеській області», - написав він.

Віталій Кулик зазначив, що знав загиблого журналіста з 2013 року.

«"Міністр-каністр" літературних та мистецьких фестивалей, тотем "Студентської республіки", майданівець, стрімер Spilno.tv, однин з перших політв’язнів Грушевського (йому загрожувало до 15 років позбавлення волі за організацію заворушень), політичний консультант, інформаційний волонтер та журналіст. Скрізь, де він працював - це було яскраво, бурхливо, святково!..Він дуже поспішав жити. Так поспішав, що життя за ним не встигало... І одного разу він надто вирвався вперед...Загинув наш Володя за 10 днів до свого 34 річчя!», - написав він.

Віталій Кулик просить допомогти зібрати гроші на похорон Володимира Карагяура. Картка матері загиблого у «Приватбанку»: 4149 6258 0555 9133 Карагяур Клавдія Григорівна.

Віталій Кулик також повідомив, що він разом з друзями побував на місці трагедії на на трасі Ковель-Київ поблизу села Масевичі на Рівненщині.

«Прокляте місце в кілька кілометрів. Лише за останні кілька місяців - 19 смертей. Їдеш і на узбіччі хрести та обеліски, як на кладовищі... Лісовози та фури зробили на дорозі невеликі колії, які під час дощу не видно. Коли колесо потрапляє в ці колії на великій швидкості, авто відчутно підкидає. Так трапилося і цього разу. Тільки на зустрічній смузі виявився гружений лісовоз...», - написав він.

Як повідомляв «Детектор Медіа», трагедія сталася 6 вересня близько сьомої години ранку в Рокитнівському районі на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин». П'ятеро молодих українських медійників і експертів поверталися з Польщі, де брали участь в українсько-польській конференції «Стратегія співпраці країн Міжмор'я в умовах гібридної війни». 

Попередньо поліцейські з’ясували, що автомобіль «Opel Omega», рухаючись автодорогою поблизу села Масевичі Рокитівського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем «DAF» з причепом (лісовоз). Водій легковика і троє пасажирів загинули на місці, четвертий пасажир - Сергій Попов - пізніше помер у лікарні. 

За фактом автокатастрофи, в якій загинули Володимир Карагяур, Олексій Курінний, Олександр Никоноров і Олександр Маслак і був смертельно травмований Сергій Попов, поліція Рівненщини відкрила кримінальне провадження.

Фото: ZIK

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY