Стець не відкликатиме свою заяву про відставку

Стець не відкликатиме свою заяву про відставку

6 Вересня 2017
1615

Стець не відкликатиме свою заяву про відставку

1615
Міністр інформааційної політики України Юрій Стець заявив, що не збирається відкликати свою заяву про відставку
Стець не відкликатиме свою заяву про відставку
Стець не відкликатиме свою заяву про відставку

Про це він сказав на засіданні Комітету свободу слова та інформаційної політики 6 вересня.

«Я не збираюся відкликати свою заяву про відставку. Але працюватиму, поки Верховна Рада не проголосує за мою відставку. Принагідно хочу засвідчити повагу всім членам комітету свободи слова, з яким міністерство плідно співпрацює», –  сказав він. 

Стець також запевнив, що обов'язково візьме участь к парламентських слуханнях щодо свободи слова в Україні, які ініційовані Комітетом свободи слова. 

Як повідомляв «Детектор медіа», 31 травня міністр інформаційної політики України Юрій Стець написав заяву про відставку з посади. Функції виконуючого обов'язки міністра під час його перебування в лікарні покладалися на його першу заступницю Еміне Джапарову.

За словами джерела в Адміністрації Президента, на посаду очільника МІП розглядалися три кандидатури. 112.ua повідомляв, що йдеться, можливо, про нинішнього заступника міністра інформполітики Дмитра Золотухіна, голову Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності Миколу Княжицького і радника глави МВС Зоряна Шкіряка.

Функції виконуючого обов'язки міністра інформаційної політики на час перебування міністра в лікарні були покладені на першу заступницю міністра Еміне Джапарову.

У червні пані Джапарова заявила, що готова замінити Юрія Стеця на посаді міністра, якщо парламент за це проголосує.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1615
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду