Журналіст Віталій Бакуменко став ведучим «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)

Журналіст Віталій Бакуменко став ведучим «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)

22 Серпня 2017
5742

Журналіст Віталій Бакуменко став ведучим «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)

5742
Віталій Бакуменко, який працював на телеканалі «112 Україна» з 2015 року кореспондентом, став ведучим новин
Журналіст Віталій Бакуменко став ведучим «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)
Журналіст Віталій Бакуменко став ведучим «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердили у прес-службі «112 Україна».

«Сьогодні (22 серпня - ДМ) спеціальний кореспондент "112 Україна" Віталій Бакуменко дебютував на каналі в якості ведучого новин, – повідомили в прес-службі. – Свої перші ефіри він провів у ранковому слоті».

«"112 Україна", без перебільшення, найкращий інформаційний телеканал країни. У цьому я переконався на власному досвіді, коли починав тут ще кореспондентом. До того ж такого професійного і дружного колективу я ще не зустрічав», – прокоментував свою нову посаду пан Бакуменко.

Про нового ведучого на каналі також повідомила у Facebook ведуча новин «112 Україна» Юлія Галушка.

За повідомленням прес-служби каналу, Віталій Бакуменко здобув журналістську освіту в Запорізькому національному університеті.

Працював журналістом у Дніпропетровській державній телерадіокомпанії та на телеканалі «UA:Перший». На каналі «112 Україна» пан Бакуменко починав кар'єру з позиції кореспондента у 2015 році, а згодом став спеціальним кореспондентом.

У прес-службі зазначили, що серед ведучих, які «виросли» на «112 Україна» з журналістів і редакторів також: Володимир Полуєв, Євгенія Скорина, Катерина Жукова, Юрій Бибик, Алла Щоличева, Віктор Коломієць.

Нагадаємо, у квітні новим ведучим проекту «Вечірній прайм» замість Василя Голованова, який перейшов на канал NewsOne, став Володимир Полуєв, який працює на каналі з 2013 року та раніше вів денний слот студії Live.

Крім того до команди ведучих «112 Україна» приєдналися Віктор Коломієцьта Тетяна Іванська.  А з 15 липня Анастасія Медведчук працює ведучою студії Live в ефірі «112 Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5742
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду