detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
22.08.2017 10:46
Журналіст Віталій Бакуменко став ведучим «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)
Журналіст Віталій Бакуменко став ведучим «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)
Віталій Бакуменко, який працював на телеканалі «112 Україна» з 2015 року кореспондентом, став ведучим новин

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердили у прес-службі «112 Україна».

«Сьогодні (22 серпня - ДМ) спеціальний кореспондент "112 Україна" Віталій Бакуменко дебютував на каналі в якості ведучого новин, – повідомили в прес-службі. – Свої перші ефіри він провів у ранковому слоті».

«"112 Україна", без перебільшення, найкращий інформаційний телеканал країни. У цьому я переконався на власному досвіді, коли починав тут ще кореспондентом. До того ж такого професійного і дружного колективу я ще не зустрічав», – прокоментував свою нову посаду пан Бакуменко.

Про нового ведучого на каналі також повідомила у Facebook ведуча новин «112 Україна» Юлія Галушка.

За повідомленням прес-служби каналу, Віталій Бакуменко здобув журналістську освіту в Запорізькому національному університеті.

Працював журналістом у Дніпропетровській державній телерадіокомпанії та на телеканалі «UA:Перший». На каналі «112 Україна» пан Бакуменко починав кар'єру з позиції кореспондента у 2015 році, а згодом став спеціальним кореспондентом.

У прес-службі зазначили, що серед ведучих, які «виросли» на «112 Україна» з журналістів і редакторів також: Володимир Полуєв, Євгенія Скорина, Катерина Жукова, Юрій Бибик, Алла Щоличева, Віктор Коломієць.

Нагадаємо, у квітні новим ведучим проекту «Вечірній прайм» замість Василя Голованова, який перейшов на канал NewsOne, став Володимир Полуєв, який працює на каналі з 2013 року та раніше вів денний слот студії Live.

Крім того до команди ведучих «112 Україна» приєдналися Віктор Коломієцьта Тетяна Іванська.  А з 15 липня Анастасія Медведчук працює ведучою студії Live в ефірі «112 Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY