У США Денис Бігус отримав міжнародну премію Democracy Award-2017

У США Денис Бігус отримав міжнародну премію Democracy Award-2017

8 Червня 2017
4149

У США Денис Бігус отримав міжнародну премію Democracy Award-2017

4149
7 червня в Капітолії Когресу США журналіст-розслідувач, автор і ведучий програми «Наші гроші» та засновник проекту «Декларації» Денис Бігус отримав від Національного фонду підтримки демократії (NED) міжнародну премію Democracy Award-2017 за досягнення у боротьбі з корупцією
У США Денис Бігус отримав міжнародну премію Democracy Award-2017
У США Денис Бігус отримав міжнародну премію Democracy Award-2017

Про це повідомляє сайт Bihus.info.

«Це визнання тисяч людей, які своїми діями щоденно підтверджують своє прагнення кращого майбутнього», – сказав пан Бігус під час нагородження.

Цього року премію за досягнення в сфері боротьби з корупцією отримали 5 активістів: з Анголи, Афганістану, Гватемали, Малайзії та України.

Премія Democracy Award-2017 вручається щороку за особливий внесок в розвиток демократії та захист людських прав і свобод в різних країнах світу.

Національний фонд підтримки демократії (National Endowment for Democracy, NED) – некомерційна організація США, заснована в 1983 році з метою зростання і зміцнення демократичних інститутів у всьому світі. Щороку, за фінансової підтримки Конгресу США, фонд грантами підтримує понад 1000 проектів неурядових організацій за кордоном, які утверджують демократичні принципи більш ніж в 90 країнах.

Як писав «Детектор медіа», на початку червня Печерський суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру відкрити справу через недостовірні дані у фінансовому звіті ВО «Батьківщина», які встановило розслідування програми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

Нагадаємо, у листопаді 2016 року журналіст, керівник проекту Денис Бігус повідомив про запуск повнотекстового пошуку по деклараціях чиновників на сайті «Декларації».

На фото - Денис Бігус

Фото: Bihus.info

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4149
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду