Режисер Ахтем Сеітаблаєв очолив ДП «Кримський дім» в Києві

Режисер Ахтем Сеітаблаєв очолив ДП «Кримський дім» в Києві

21 Лютого 2017
4348

Режисер Ахтем Сеітаблаєв очолив ДП «Кримський дім» в Києві

4348
Переможцем конкурсного відбору на посаду директора державного підприємства «Кримський дім» став режисер Ахтем Сеітаблаєв
Режисер Ахтем Сеітаблаєв очолив ДП «Кримський дім» в Києві
Режисер Ахтем Сеітаблаєв очолив ДП «Кримський дім» в Києві

Про це повідомляє прес-служба міністерства культури України.

«Конкурсна комісія, керуючись нормами Закону України "Про культуру",  Положенням про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України, затвердженого наказом Міністерства культури України від 31 травня 2016 року № 380, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 червня 2016 року № 809/28939 прийняла рішення: визначити Сеітаблаєва Ахтема Шевкетовича переможцем конкурсного добору на посаду на посаду  директора державного підприємства "Кримський дім", – йдеться на сайті відомства.

ДП «Кримський дім» відкрилося в Києві 7 лютого 2016 року. Про проведення конкурсу на посаду директора підприємства стало відомо в кінці грудня 2016 року.

Ахтем Сеітаблаєв є актором і режисером театру, кіно й телебачення, телеведучим. Зокрема, він зняв фільм про депортацію кримських татар у 1944 році «Хайтарма», у якому також виконав головну роль. Нещодавно розпочалися зйомки його фільму під назвою «Киборги» про українських військових на Донбасі.

На фото - Ахтем Сеітаблаєв

Фото: QHA

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4348
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду