detector.media
21.02.2017 11:00
Режисер Ахтем Сеітаблаєв очолив ДП «Кримський дім» в Києві
Режисер Ахтем Сеітаблаєв очолив ДП «Кримський дім» в Києві
Переможцем конкурсного відбору на посаду директора державного підприємства «Кримський дім» став режисер Ахтем Сеітаблаєв

Про це повідомляє прес-служба міністерства культури України.

«Конкурсна комісія, керуючись нормами Закону України "Про культуру",  Положенням про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України, затвердженого наказом Міністерства культури України від 31 травня 2016 року № 380, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 червня 2016 року № 809/28939 прийняла рішення: визначити Сеітаблаєва Ахтема Шевкетовича переможцем конкурсного добору на посаду на посаду  директора державного підприємства "Кримський дім", – йдеться на сайті відомства.

ДП «Кримський дім» відкрилося в Києві 7 лютого 2016 року. Про проведення конкурсу на посаду директора підприємства стало відомо в кінці грудня 2016 року.

Ахтем Сеітаблаєв є актором і режисером театру, кіно й телебачення, телеведучим. Зокрема, він зняв фільм про депортацію кримських татар у 1944 році «Хайтарма», у якому також виконав головну роль. Нещодавно розпочалися зйомки його фільму під назвою «Киборги» про українських військових на Донбасі.

На фото - Ахтем Сеітаблаєв

Фото: QHA

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY