Російський публіцист Павло Фельдблюм переїхав жити в Україну

Російський публіцист Павло Фельдблюм переїхав жити в Україну

16 Січня 2017
2702

Російський публіцист Павло Фельдблюм переїхав жити в Україну

2702
Російський публіцист і один з лідерів єврейської громади Росії Павло Фельдблюм вирішив переїхати на постійне проживання в Україну.
Російський публіцист Павло Фельдблюм переїхав жити в Україну
Російський публіцист Павло Фельдблюм переїхав жити в Україну

Про це він повідомив у коментарі «Українській правді».

На територію України він в'їхав на власному авто 16 січня. За його словами, його родина планує приєднатися до нього наступного літа. Також пан Фельдблюм розповів, що поки не звертався у міграційну службу, проте збирається це зробити.

«З моменту анексії Криму та початку вторгнення на схід України моє життя в Москві стало важким компромісом із самим собою. Адже агресії з боку Росії зазнала моя Україна, де народився я і мої батьки, де пройшло життя моїх дідів і прадідів», - написав публіцист на своїй сторінці на Facebook 2 січня.

Він також додав, що лишався жити в Москві не через звичний побут та заробіток, а через можливість публічно артикулювати свою позицію на підтримку України, не завдаючи при цьому шкоди пов'язаним з ним людям. «І таким чином максимально дистанціюватися, знімати з себе моральну відповідальність за дії Росії. Але всьому є своя межа. Моє останнє інтерв'ю агентству УНІАН, а точніше реакція на нього, яку мої деякі поінформовані друзі назвали м'яким попередженням, а також ще деякі події, що стосуються вже не мене, про які я не хочу згадувати, змусили прискорити переїзд», - написав він.

Останні кілька років Павло Фельдблюм вів блог на ресурсі «Ехо Москви».

Фото - Айдер Муждабаєв, Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2702
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду