detector.media
16.01.2017 18:57
Російський публіцист Павло Фельдблюм переїхав жити в Україну
Російський публіцист Павло Фельдблюм переїхав жити в Україну
Російський публіцист і один з лідерів єврейської громади Росії Павло Фельдблюм вирішив переїхати на постійне проживання в Україну.

Про це він повідомив у коментарі «Українській правді».

На територію України він в'їхав на власному авто 16 січня. За його словами, його родина планує приєднатися до нього наступного літа. Також пан Фельдблюм розповів, що поки не звертався у міграційну службу, проте збирається це зробити.

«З моменту анексії Криму та початку вторгнення на схід України моє життя в Москві стало важким компромісом із самим собою. Адже агресії з боку Росії зазнала моя Україна, де народився я і мої батьки, де пройшло життя моїх дідів і прадідів», - написав публіцист на своїй сторінці на Facebook 2 січня.

Він також додав, що лишався жити в Москві не через звичний побут та заробіток, а через можливість публічно артикулювати свою позицію на підтримку України, не завдаючи при цьому шкоди пов'язаним з ним людям. «І таким чином максимально дистанціюватися, знімати з себе моральну відповідальність за дії Росії. Але всьому є своя межа. Моє останнє інтерв'ю агентству УНІАН, а точніше реакція на нього, яку мої деякі поінформовані друзі назвали м'яким попередженням, а також ще деякі події, що стосуються вже не мене, про які я не хочу згадувати, змусили прискорити переїзд», - написав він.

Останні кілька років Павло Фельдблюм вів блог на ресурсі «Ехо Москви».

Фото - Айдер Муждабаєв, Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY