Тетяна Пушнова залишає «1+1 медіа»

Тетяна Пушнова залишає «1+1 медіа»

28 Грудня 2016
3609

Тетяна Пушнова залишає «1+1 медіа»

3609
У зв’язку із закриттям проекту Ukraine Today його генеральний продюсер Тетяна Пушнова залишає групу «1+1 медіа».
Тетяна Пушнова залишає «1+1 медіа»
Тетяна Пушнова залишає «1+1 медіа»

Це випливає з відповіді прес-служби «1+1 медіа» на запит «Детектора медіа».

«Детектор медіа» поцікавився в «1+1 медіа», якою буде подальша доля в компанії співробітників Ukraine Today, зокрема, чи залишається в «1+1 медіа» працювати Тетяна Пушнова.

«Компанія виконала всі свої зобов’язання перед співробітниками Ukraine Today у повному обсязі відповідно до діючих політик компанії та норм КЗпПю. На даний момент, жоден співробітник проекту не продовжує свою роботу в компанії. В разі появи вакансій, які відповідатимуть кваліфікації співробітників Ukraine Today, їх кандидатури будуть розглянуті як пріоритетних кандидатів», - повідомила прес-служба «1+1 медіа».

Сама Тетяна Пушнова відмовилася коментувати «Детектору медіа» ситуацію. На своїй сторінці у Facebook пані Пушнова написала: «До 30 грудня я ще працюю в 1+1 media».

До запуску влітку 2014 року телеканалу Ukraine Today Тетяна Пушнова працювала шеф-редактором «Телевізійної служби новин» (ТСН) каналу «1+1».

Нагадаємо, що 1 квітня група «1+1 медіа» закрила телевізійну частину Ukraine Today та вирішила зосередитися на переформатуванні проекту для роботи лише в інтернеті. 14 квітня ліцензію Ukraine Today анулювала Нацрада.

26 грудня група «1+1 медіа» оголосила, що з 1 січня 2017 року остаточно закриває проект Ukraine Today.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3609
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду