detector.media
28.12.2016 13:27
Тетяна Пушнова залишає «1+1 медіа»
Тетяна Пушнова залишає «1+1 медіа»
У зв’язку із закриттям проекту Ukraine Today його генеральний продюсер Тетяна Пушнова залишає групу «1+1 медіа».

Це випливає з відповіді прес-служби «1+1 медіа» на запит «Детектора медіа».

«Детектор медіа» поцікавився в «1+1 медіа», якою буде подальша доля в компанії співробітників Ukraine Today, зокрема, чи залишається в «1+1 медіа» працювати Тетяна Пушнова.

«Компанія виконала всі свої зобов’язання перед співробітниками Ukraine Today у повному обсязі відповідно до діючих політик компанії та норм КЗпПю. На даний момент, жоден співробітник проекту не продовжує свою роботу в компанії. В разі появи вакансій, які відповідатимуть кваліфікації співробітників Ukraine Today, їх кандидатури будуть розглянуті як пріоритетних кандидатів», - повідомила прес-служба «1+1 медіа».

Сама Тетяна Пушнова відмовилася коментувати «Детектору медіа» ситуацію. На своїй сторінці у Facebook пані Пушнова написала: «До 30 грудня я ще працюю в 1+1 media».

До запуску влітку 2014 року телеканалу Ukraine Today Тетяна Пушнова працювала шеф-редактором «Телевізійної служби новин» (ТСН) каналу «1+1».

Нагадаємо, що 1 квітня група «1+1 медіа» закрила телевізійну частину Ukraine Today та вирішила зосередитися на переформатуванні проекту для роботи лише в інтернеті. 14 квітня ліцензію Ukraine Today анулювала Нацрада.

26 грудня група «1+1 медіа» оголосила, що з 1 січня 2017 року остаточно закриває проект Ukraine Today.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY