На «Еспресо» стартує програма з ведучою Ольгою Лень

На «Еспресо» стартує програма з ведучою Ольгою Лень

21 Вересня 2016
3261
21 Вересня 2016
09:22

На «Еспресо» стартує програма з ведучою Ольгою Лень

3261
Телеканал «Еспресо» запускає новий проект у форматі hard talk – «Відповіді з Ольгою Лень». Прем’єра – 23 вересня о 19:30
На «Еспресо» стартує програма з ведучою Ольгою Лень
На «Еспресо» стартує програма з ведучою Ольгою Лень

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Проект матиме формат інтерв’ю, гостями якого будуть перші особи держави та міністри.

Ведучою прогарми стала головний редактор сайту NEWSru.ua Ольга Лень.

«Багато людей розповідають нам, що відбувається. Але нечасто почуєш чому. Багато людей розповідають, що відбувається зараз. Але хто скаже, що відбуватиметься завтра? Хтось, може, навіть розповість про завтра. Але як туди потрапити? У своїй програмі я буду шукати відповідей на найважливіші питання і мене влаштують лише щирі відповіді. У мою програму я буду запрошувати лише тих людей, які мають такі відповіді. І це не буде монолог – це буде інтенсивна розмова без зайвих сентиментів. Це гарантую вам я, Ольга Лень», – розповіла ведуча програми пані Лень.

Перший випуск «Відповіді з Ольгою Лень» відбудеться на телеканалі «Еспресо» 23 вересня о 19:30.

Нагадаємо, 19 вересня телеканал «Еспресо» запустив нове політико-сатиричне «ЧБ-шоу» з ведучими Сергієм Чернишовим та Богданом Буткевичем.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3261
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду