Бенкендорф спростував інформацію щодо свого переходу в європейський медіахолдинг

Бенкендорф спростував інформацію щодо свого переходу в європейський медіахолдинг

16 Вересня 2016
2210
16 Вересня 2016
12:57

Бенкендорф спростував інформацію щодо свого переходу в європейський медіахолдинг

2210
Колишній голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф повідомив «Детектору медіа», що не збирається переходити працювати у європейський медіахолдинг
Бенкендорф спростував інформацію щодо свого переходу в європейський медіахолдинг
Бенкендорф спростував інформацію щодо свого переходу в європейський медіахолдинг

Таким чином він спростував заяву французького продюсера та бізнесмена Омара Арфуша, який заявив, що пан Бенкендорф звільнився з «Інтера» через пропозицію від крупного європейського медіахолдинга.

Пан Бенкендорф розказав  «Детектору медіа», що пропозицію європейців не прийняв, бо планує працювати лише в Україні.

«Я своє майбутнє пов'язую з цією країною і не можу жити за кордоном. Пропозиція є. Вона давно була, і з точки зору фінансів, з хорошою європейською зарплатою... Проте за кордоном і витрати великі. Було б мені 20 років або 25, то можна було б і погодитися. Я дуже вдячний за пропозицію роботи і підтримку, але за своїм внутрішнім станом я не можу її прийняти. Я не можу жити в іншій країні», – розказав пан Бенкендорф.

Він також додав, що поки що не визначився з новим місцем роботи.

«Поки що хочу відпочити», – зазначив він.

Нагадаємо, з 15 вересня головою правління «Інтера» призначена Катерина Шкуратова замість Єгора Бенкендорфа, який, за повідомленням каналу, залишає «Інтер» за власним бажанням «у зв’язку з особистими обставинами».

Генеральний продюсер телеканалу NewsOne, колега Єгора Бенкендорфа Олексій Семенов у коментарі ДМ висловив думку, що Єгор Бенкендорф не сам прийняв рішення про звільнення з «Інтера», а його відсторонили.

Колишній голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф прокоментував«Детектору медіа» своє звільнення та припущення генерального продюсера телеканалу NewsOne Олексія Семенова, який висловив думку, що Єгор Бенкендорф не сам прийняв рішення про звільнення з «Інтера», а його відсторонили.

Згодом французький продюсер та бізнесмен Омар Арфуш заявив, що колишній голова правління «Інтера» Єгор Бенкендорф пішов з телеканалу через пропозицію роботи в одному з найбільших медіахолдингів Європи.

Раніше стало відомо, що з «Інтер медіа груп» іде генеральний директор каналу «Мега» Олексій Мустафін. 6 вересня він оголосив про звільнення за власним бажанням

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2210
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду