На Олімпіаді в Ріо обікрали українського  журналіста

На Олімпіаді в Ріо обікрали українського журналіста

15 Серпня 2016
1999

На Олімпіаді в Ріо обікрали українського журналіста

1999
У Ріо-де-Жанейро, в головному олімпійському прес-центрі, невідомі вскрили камеру схову українського журналіста Леоніда Вєсєлкова
На Олімпіаді в Ріо обікрали українського  журналіста
На Олімпіаді в Ріо обікрали українського  журналіста

Про це повідомляє УНІАН.

Як зазначено на сайті інформагентства, коли журналіст підійшов до своєї камери схову, вона була відкрита і порожня. У ній лежала записка від організаторів, які повідомляли, що всі речі, які залишилися, він може забрати на інформаційному стенді волонтерів.

УНІАН повідомляє, що нічого цінного журналіст там не зберігав – ні гроші, ні ноутбук, ні телефон, ні документи.

Як зазначається на сайті УНІАН, у журналістів практично щодня і щоночі у прес-центрі в Ріо крадуть речі та гроші прямо з камер схову.

«Камери зберігання організували для журналістів, щоб не доводилося щодня возити з собою важку апаратуру в готель. Однак забезпечити безпеку цих боксів організатори не змогли. Хто розкриває камери зберігання – невідомо, це можуть бути волонтери або інші журналісти, або навіть сторонні особи. Однак, за словами спецкора УНІАН, раніше на подібних змаганнях ніколи такого не було», –  повідомляє інформагентство.

Нагадаємо, 6 серпня у прес-штаб при Олімпійському кінному центрі на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро влучила куля та пробила брезентовий дах приміщення.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1999
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду