detector.media
15.08.2016 13:09
На Олімпіаді в Ріо обікрали українського журналіста
На Олімпіаді в Ріо обікрали українського  журналіста
У Ріо-де-Жанейро, в головному олімпійському прес-центрі, невідомі вскрили камеру схову українського журналіста Леоніда Вєсєлкова

Про це повідомляє УНІАН.

Як зазначено на сайті інформагентства, коли журналіст підійшов до своєї камери схову, вона була відкрита і порожня. У ній лежала записка від організаторів, які повідомляли, що всі речі, які залишилися, він може забрати на інформаційному стенді волонтерів.

УНІАН повідомляє, що нічого цінного журналіст там не зберігав – ні гроші, ні ноутбук, ні телефон, ні документи.

Як зазначається на сайті УНІАН, у журналістів практично щодня і щоночі у прес-центрі в Ріо крадуть речі та гроші прямо з камер схову.

«Камери зберігання організували для журналістів, щоб не доводилося щодня возити з собою важку апаратуру в готель. Однак забезпечити безпеку цих боксів організатори не змогли. Хто розкриває камери зберігання – невідомо, це можуть бути волонтери або інші журналісти, або навіть сторонні особи. Однак, за словами спецкора УНІАН, раніше на подібних змаганнях ніколи такого не було», –  повідомляє інформагентство.

Нагадаємо, 6 серпня у прес-штаб при Олімпійському кінному центрі на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро влучила куля та пробила брезентовий дах приміщення.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY