Сторінка Фірташа у Facebook є підробленою – прес-служба GROUP DF

Сторінка Фірташа у Facebook є підробленою – прес-служба GROUP DF

7 Травня 2016
1324

Сторінка Фірташа у Facebook є підробленою – прес-служба GROUP DF

1324
Зареєстрована сторінка у соціальній мережі Facebook від імені акціонера GROUP DF Дмитра Фірташа є підробленою.
Сторінка Фірташа у Facebook є підробленою – прес-служба GROUP DF
Сторінка Фірташа у Facebook є підробленою – прес-служба GROUP DF

Про це йдеться у заяві прес-служби GROUP DF.

У повідомленні зазначається, що через цю сторінку поширюються вигадані висловлювання, які не належать Дмитру Фірташу.

Також Group DF інформує, що у даний час Дмитро Фірташ не є користувачем будь-яких соціальних мереж і не має зареєстрованих персональних сторінок ні в одній із соціальних мереж.

Адвокати Дмитра Фірташа і юридична служба Group DF мають намір захищати ділову репутацію Дмитра Фірташа з використанням усіх законних способів, у тому числі, у разі необхідності, в судовому порядку.

Group DF також має намір звернутися з офіційним листом до Facebook для вирішення проблеми, а служба безпеки Групи вживе усіх законних заходів щодо виявлення зловмисників.

Group DF звертається до медіа з проханням не ретранслювати завідомо неправдиві висловлювання, опубліковані в соціальних мережах від імені Дмитра Фірташа.

Як повідомляв «Детектор Медіа», згідно оприлюднених документів на сайті телеканалу «Інтер» (ПрАТ «Телеканал «Інтер»), його кінцевим бенефіціарним власником станом на 31 грудня 2015 року є, зокрема, Дмитро Фірташ, а власниками істотної участі – Валерій Хорошковський, Сергій Льовочкін та Світлана Плужнікова.

У документах також відображено угоду, датовану 2 лютого 2015 року, згідно якої ВАТ «Перший канал» продав 29% цінних паперів ПрАТ «Телеканал «Інтер» кіпрській компанії Vacea Ventures Limited. Власником останньої є так само зареєстрована на Кіпрі Inter Media Group Limited, 50% належать Хорошковскому, і ще 50% – кіпрській же компанії GDF Media Limited, яка на 80% належить Фірташу і на 20% – Льовочкіну. Повну інформацію про структуру власності можно подивитися на сайті телеканалу.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1324
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду