НСЖУ затвердила склад журі творчих конкурсів Спілки

НСЖУ затвердила склад журі творчих конкурсів Спілки

21 Квітня 2016
1274

НСЖУ затвердила склад журі творчих конкурсів Спілки

1274
Правління Національної спілки журналістів України (НСЖУ) затвердило склад журі щорічних творчих конкурсів Спілки до Дня журналіста.
НСЖУ затвердила склад журі творчих конкурсів Спілки
НСЖУ затвердила склад журі творчих конкурсів Спілки

Відповідне рішення було ухвалено на пленумі, що відбувся 21 квітня, повідомляє прес-служба НСЖУ.

До складу журі увійшли: Сергій Томіленко, перший секретар НСЖУ; Віра Черемних, секретар НСЖУ; Валерій Горобець, секретар НСЖУ, головний редактор газети «Трудова слава» (Херсонська область); Людмила Мех, президент благодійного фонду «Журналістська ініціатива»; Ірина Федорів, тележурналістка, громадська активістка, лауреат Українсько-польського конкурсу журналістської майстерності; Євген Якунов, провідний публіцист інформагентства «Укрінформ».

Роботи для участі у творчих конкурсах можна подавати до 15 травня. Цього року переможців відзначатимуть у таких номінаціях:  «Журналіст року», «Краща районна (міська, міськрайонна) газета»,«Краща регіональна, обласна газета», «Кращий регіональний телеканал», «Краще регіональне радіо», «Краще регіональне інтернет-медіа», «Журналістська акція», «Краща первинна журналістська організація», «Краща обласна журналістська організація», «Кращий журналістський матеріал (фоторепортаж, серія) про події на сході України (в зоні АТО)».

Нагадаємо, торік у номінації «Журналіст року» було визначено трьох переможців – Анатолія Савченка (Вінниця), Олександра Вівчарика (Черкаси), Аліну Комарову (Маріуполь, Донецька область). Спеціальну відзнаку за кращий матеріал про події на Сході країни (в зоні АТО) отримала журналістка Наталія Кравець із Кагарлика (Київська область). Нагородження переможців  традиційно відбувається в Києві у центральному офісі НСЖУ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1274
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду