«112 Україна» повідомляє, що у сутичках біля АП постраждав журналіст

«112 Україна» повідомляє, що у сутичках біля АП постраждав журналіст

8 Квітня 2016
1487

«112 Україна» повідомляє, що у сутичках біля АП постраждав журналіст

1487
8 квітня під час мітингу біля будівлі Адміністрації Президента України сталася сутичка учасників акції та правоохоронців. Як повідомляє телеканал «112 Україна», у результаті зіткнення постраждав журналіст.
«112 Україна» повідомляє, що у сутичках біля АП постраждав журналіст
«112 Україна» повідомляє, що у сутичках біля АП постраждав журналіст

Про це йдеться у новині на сайті «112 Україна».

 8 квітня на вулиці Банковій перед Адміністрацією Президента активісти влаштували акцію з вимогою люстрації співробітників правоохоронних органів, у ході якої підпалили автомобільні покришки. Пізніше пожежники загасили вогонь, при цьому, як заявили у прес-службі поліції Києва, учасники акції заважали гасити полум'я. Водночас речник Нацгвардії Світлана Павловська заявила, що зіткнень на Банковій не зафіксовано.

«Хвилин 10-15 тому мітингуючи знову принесли сюди шини. Вони поклали їх на місце, де лежали вже згорілі шини, але запалити їх не встигли. Одразу вийшли поліцейські і почали відтісняти мітингувальників. Шини забрали та занесли на територію адміністрації. Коли витісняли мітингувальників, виникли невеликі сутички. Один чоловік надавав спротив правоохоронцям. Також впала дерев’яна конструкція на автомобіль та одному журналісту трохи розбило голову, йому наклали перев’язку», - повідомив кореспондент «112 Україна» з місця події.

Зараз ситуація трохи заспокоїлась.

Наразі прізвище журналіста не повідомляється.

Один із організаторів акції Сергій Коба сказав, що буде підвезена ще одна партія шин.

Разом з тим начальник патрульної поліції Києва Юрій Зозуля заявив, що правоохоронці спілкуються з організаторами акціями, щоб уникнути провокацій.

Нагадаємо, 6 квітня в Києві на бульварі Дружби Народів біля спортклубу, де сталося вбивство бізнесмена, невідомі напали на оператора телеканалу НТН Віталія Франзюка і пошкодили йому відеокамеру. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом інциденту.

Фото: «112 Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1487
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду