Постраждалому в ДТП журналісту з Червонограда потрібна допомога

Постраждалому в ДТП журналісту з Червонограда потрібна допомога

22 Березня 2016
2557
22 Березня 2016
11:23

Постраждалому в ДТП журналісту з Червонограда потрібна допомога

2557
У неділю, 20 березня, у Червонограді (Львівська область) відбулася благодійна акція «Будеш жити!» на підтримку місцевого журналіста Сергія Бабіцького, який перебуває у важкому стані на лікуванні в реанімації Червоноградської ЦМЛ після ДТП.
Постраждалому в ДТП журналісту з Червонограда потрібна допомога
Постраждалому в ДТП журналісту з Червонограда потрібна допомога

Про це повідомляє ZIK.ua.

11 березня, близько 23 години, водій автомобіля «Шкода Октавія» у районі Застави в Червонограді перед залізничним переїздом врізався на великий швидкості у «Фольксваген гольф» під керуванням 34-річного Сергія Бабіцького, який пригальмував перед шлагбаумом. Сильним ударом «Шкоду» відкинуло на смугу зустрічного руху, де вона зіткнулася ще з «ВАЗ-2109».

32-річний пасажир «Фольксвагена» загинув на місці події. Ще один пасажир був доставлений у травматологію, водій цього авто Сергій Бабіцький, журналіст інформаційного агентства UNL News, був направлений в реанімацію у важкому стані. Йому провели кілька операцій, видалили селезінку. Зараз він  підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Рідні Сергія Бабіцього витрачають щодня на медикаменти для його лікування понад 3000 грн.

Щоб допомогти та підтримати родину Бабіцьких, активісти Червонограда (БФ «Сокальщина Червоноград», «Учнівське самоврядування Червонограда», «Молодіжна рада при міському голові») та журналісти UNL News, «Дорожній контроль. Червоноград», «Громадське Червоноградське» за сприянням Червоноградської міської ради організували благодійну акцію.

О 15 годині у Народному домі Червоноградський драматичний театр імені Лесі Українки провів показ вистави «Той, що відчиняє двері» (автор Неда Неждана, режисер Алла Мельник). О 17 годині на Вічевій площі відбувся концерт за участю виконавців із Сокаля, Соснівки та Червонограда. Окрім того, біля сцени проводилася акція «Фотопатріот», де фотограф Оля Кіпра знімкувала із національно-патріотичними атрибутами усіх охочих. Під час благодійної акції «Будеш жити» вдалося зібрати 6500 гривень. Це гроші за продаж квитків на виставу, зібрані у скриньки під час концерту та отримані за патріотичні фото.

Усі, хто бажає фінансово допомогти родині Сергія Бабіцького, можуть перевести кошти на картковий рахунок у «ПриватБанку» №4149605451442974 (на ім’я Бабіцької Лоліти Сергіївни).

Фото: Facebook львівського осередку партії «Народний контроль»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2557
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду