Пішов з життя журналіст Ігор Куценко. Похорон - 17 жовтня

16 Жовтня 2015
2190

Пішов з життя журналіст Ігор Куценко. Похорон - 17 жовтня

2190
Пішов з життя журналіст Ігор Куценко. Похорон - 17 жовтня

На 53-му році життя помер журналіст Ігор Валентинович Куценко. Про це повідомляє «Укрінформ».

 

Ігор  Куценко працював в останні роки речником у Громадській організації «Київський прес-клуб».

 

Він у 1984 році закінчив факультет журналістики Київського державного університету ім. Т.Г.Шевченка. Трудовий шлях розпочав у кіровоградській газеті «Молодий комунар». На початку 1990-х скрутна економічна ситуація в країні змусила їздити на будівельні роботи у Польщу. Ігор Куценко зміг влаштуватися журналістом в одну з місцевих польських газет.

 

Після повернення до України Ігор Куценко працював у газеті «День», журналі «Украпартінформ», редактором на телебаченні. Останні кілька років знімався у  телевізійних серіалах.

 

Ігоря Куценка ховатимуть у суботу, 17 жовтня, об 11:00 на Лісовому кладовищі Києва, повідомили «Детектор медіа» його колеги.

 

«Детектор медіа» висловлює щирі співчуття дружині, двом синам, рідним, друзям і колегам журналіста.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2190
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду