Редакція ТСН надала бійцю АТО грант на навчання по спеціальності тележурналіста

Редакція ТСН надала бійцю АТО грант на навчання по спеціальності тележурналіста

15 Жовтня 2015
2211

Редакція ТСН надала бійцю АТО грант на навчання по спеціальності тележурналіста

2211
Редакція ТСН надала бійцю АТО грант на навчання по спеціальності тележурналіста
Редакція ТСН надала бійцю АТО грант на навчання по спеціальності тележурналіста

Редакція Телевізійної служби новин (ТСН) телеканалу «1+1» привітала бійця полку «Дніпро-1» Володимира Шередегу з Днем захисника України та презентувала йому грант на навчання у Вищій школі Media&Production. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кореспонденти ТСН познайомились з бійцем в Пісках (Донецька область) у вересні минулого року. Він розповів, що мріє стати тележурналістом, коли повернеться додому.

 

Журналісти підготували бійцю сюрприз та запросили до головного офісу «1+1 медіа», де й вручили сертифікат на навчання за спеціальністю «Журналістика телевізійних новин» у Вищій школі Media&Production.

 

«Я вже понад рік знайомий з багатьма кореспондентами ТСН, адже регулярно бачився з ними на передовій. Я спостерігав за тим, як віддано та професійно вони працюють, і зрозумів, що мені теж цікаво займатися журналістикою. Тому грант на навчання - це дійсно неймовірний подарунок для мене», - розповів Володимир Шередега.

 

Володимир Шередега (зліва) отримав грант на навчання

 

Кореспондент ТСН Олександр Моторний додав: «Я пам'ятаю день нашого знайомства з Володею - це було на самісінькій передовій, до позицій ворога - метрів 200. Ми встигли недовго поговорити, а потім почався обстріл. Ми сховалися у бліндажі, і хлопці почали співати гімн. Володя був найголоснішим!».

 

«Після демобілізації багато хто з хлопців не може знайти себе, адже їм буває доволі важко повернутись до звичайного життя. А Вова молодий, талановитий, активний хлопець, який має бажання рости і розвиватись, має мету. Тому ми вирішили допомогти йому у здійсненні мрії», - розказав Олександр Моторний.

 

Вища школа Media&Production - освітній проект «1+1 медіа», заснований у 2013 році. Школа пропонує студентам навчання за різними напрямками у сфері медіа, серед яких журналістика, операторська майстерність, продюсування та інші.

 

Нагадаємо, влітку 2015 року вийшов проект «Війна очима ТСН» - книга та мультимедійний проект, що складається з 28  історій у вигляді есе, а також розширеної версії відео-розповідей, інформаційних довідок та інтерактивної карти, зібраних на сайті war.tsn.ua. Герої проекту - журналісти та оператори, які їздять у відрядження до зони АТО.

 

Телеканал «1+1» спрямує частину коштів від продажу книг «Війна очима ТСН» на благодійність. Про це 7 липня на презентації книги і мультимедійного спецпроекту телеканалу «1+1» «Війна очима ТСН» повідомив генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

«Війна очима ТСН» - це вже друга книга Телевізійної служби новин. Перша - «94 дні. Євромайдан очима ТСН» - була презентована в листопаді 2014 року та розійшлася майже десятитисячним накладом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2211
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду